Career, Featured on homepage, News & articles

Versterk ons team: Marketing en Events Medewerker

Marketing en Events medewerker

For the English version, click here

Marketing en Events Medewerker

24-40 uur | standplaats Delft

Wij zoeken voor een periode van 6 maanden, i.v.m. een zwangerschapsverlof, een Marketing en Events Medewerker. Als Marketing en Events Medewerker ben je verantwoordelijk voor goed verzorgde en soepel lopende beursdeelnames, webinars en Distributeurs Dagen van VPInstruments. Daarnaast ben je een allround marketeer en draag je bij aan ons imago en het aantrekken van nieuwe klanten. Help jij de kwaliteit van onze marketingactiviteiten hoog te houden van januari tot en met juli 2023?

Wat doen we

VPInstruments ontwikkelt, produceert en levert instrumentatie en monitoringssystemen voor perslucht en industriële gassen. Onze producten zijn wereldwijd terug te vinden in de maakindustrie in diverse industriële installaties. Zo leveren wij o.a. aan glasproducenten, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, autofabrikanten en aan de farmaceutische industrie. Bij VPInstruments streven we naar innovatie. Samen met onze eigen R&D afdeling wordt er gewerkt aan de verbetering van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Waarom doen wij dit

Bij VPInstruments proberen we van de wereld een betere en duurzamere plek te maken. Onze producten geven inzicht in energiestromen met als doel om energie en kosten te besparen en uiteindelijk maakindustrieën gezonder te maken doordat ze efficiënter produceren en minder energie verbruiken, wat hun CO2 footprint verkleint.

Wat kan je verwachten in de functie

Als Marketing en Events Medewerker krijg jij energie van het plannen, organiseren en coördineren van events. VPInstruments verwacht in 2023 aan ongeveer 4 beurzen deel te nemen en aan 2 externe webinars, waarvan jij de organisatie op je neemt. Daarnaast houden wij een 3-daagse conferentie in de VS voor onze wereldwijde distributeurs, waarbij jij samen met je collega’s alles organiseert; van programma tot locatie, leuke uitjes, tot aan een kopje koffie en een goodiebag voor de distributeurs.

Je kunt goed plannen en vooruitkijken, je bent zelfstandig en je hebt oog voor detail. Jij bent pas tevreden als alles tot in de puntjes is verzorgd en jouw collega’s zorgeloos op de door jouw georganiseerde beurs staan.

Verder zul je aan de gang gaan als allround marketeer. Je houdt ervan om in een klein marketingteam te werken waarin jij je eigen marketing taken zelfstandig uitvoert. Je bent een teamspeler en pakt op wat nodig is om de marketingdoelen te behalen. Je kunt je verdiepen in de klant en je bent creatief. Je kunt pakkende marketingboodschappen creëren en deze omzetten in social media berichten, emailcampagnes en persberichten, die wij volgens een bewezen (BITSING) methode inzetten. Je werkt netjes en je maakt je taken volledig af tot en met de invoer van nieuwe leads in het CRM.

Wat verwachten we van jou

  • Je spreekt vloeiend Engels, Nederlands is niet noodzakelijk maar wel een pre, evenals andere talen
  • Je hebt ervaring met het organiseren van beursdeelnames en evenementen
  • Je kunt nauwkeurig werken, vooruitplannen en je bent proactief
  • Je bent een allround marketeer met ervaring in social media, emailcampagnes en het schrijven van teksten
  • Je kunt zelfstandig én in een team werken
  • Je bent creatief en goed in communiceren met collega’s, leveranciers en naar klanten
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar

Wat kan je van ons verwachten

Een uitdagende baan bij een informeel bedrijf. We zijn een hecht en jong team van 18 mensen. We werken hard, onszelf uitdagend om de beste te zijn in wat we doen. Er wordt meestal op kantoor gewerkt, omdat we waarde hechten aan persoonlijk contact. Maar deels vanuit huis werken is mogelijk. We vinden het belangrijk om plezier met elkaar te hebben. Je kan regelmatige teamuitjes verwachten, gezellige lunches en de mogelijkheid om te sporten tijdens werkuren. Daarnaast bieden we een goed salaris en een pensioensregeling.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren, stuur dan je CV en motivatie naar hr@vpinstruments.com t.a.v. Cynthia Kuiper. Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Cynthia Kuiper of bel naar +31 (0) 15 213 1580. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.