Career, Featured on homepage, News & articles, Uncategorized

Versterk ons team: Sales Office Medewerker

Sales Office Medewerker

24-32 uur | standplaats Delft

Je bent de spin in het web, de link tussen klant, inkoop, logistiek, en de andere afdelingen; hét aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Een uitdagende functie binnen een internationale organisatie.
Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij onze nieuwe Sales Office Medewerker in Delft.

Wat doen we

VPInstruments ontwikkelt, produceert en levert instrumentatie en monitoringssystemen voor perslucht en industriële gassen. Onze producten zijn wereldwijd terug te vinden in de maakindustrie in diverse industriële installaties, waaronder bij glasproducenten, de voedingsmiddelen en drankenindustrie, autofabrikanten en de farmaceutische industrie. Bij VPInstruments streven we naar innovatie. Wij willen industriële energiestromen inzichtelijk maken, op een makkelijke en effectieve manier. Samen met onze eigen R&D afdeling wordt er gewerkt aan de verbetering van producten en ontwikkeling van nieuwe producten.

Waarom doen wij dit

Bij VPInstruments proberen we van de wereld een betere en meer duurzame plek te maken. Onze producten geven inzicht in energiestromen met als doel om energie en kosten te besparen.

Om wereldwijd onze sales kanalen beter te ondersteunen en om nog meer eindklanten te helpen inzicht te krijgen in hun energiebesparingspotentieel, breiden wij ons team uit met een Sales Office Medewerker.

Wat kan je verwachten

Als Sales Office Medewerker krijg jij energie van een juiste afhandeling van orders van onze internationale klanten. Service gerichtheid zit in je bloed; je bent de spil tussen onze klanten, het sales team en productie. Dagelijks is het jouw hoofdtaak om klantorders in ons ERP systeem (Exact) in te voeren. Je checkt dat alle orders correct en volledig zijn. Zo niet? Dan ben je niet op je mondje gevallen om de telefoon op te pakken en onze internationale klanten te bellen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, waaronder uitdagingen met import in de meer dan 65 landen waar onze klanten zitten. Je rust niet totdat onze klanten hun orders ontvangen. Een proactieve goede communicatie is daarbij essentieel.

Je houdt van nauwkeurig en precies werken; een goede administratie is de basis van ons bedrijf. Als verantwoordelijke voor de verkoopkant binnen het ERP, Exact pakket, heb jij alle verkoopartikelen en prijzen keurig op orde.

Je bent onderdeel van de motor van VP. Je bent samen met je collega’s van office en productie verantwoordelijk voor een goedlopend proces van order naar levering naar een betaalde factuur. Samen zijn jullie op zoek naar continue verbeteringen. Klantfeedback ophalen door het nabellen van klantorders, vind je dan ook geen enkel probleem.

Wat verwachten we van jou

 • MBO4/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Je werkt zeer nauwkeurig en georganiseerd;
 • Je bent een aanhouder, commercieel vaardig en creatief;
 • Je denkt klantgericht, zowel extern als intern;
 • Ervaring met MS Office (Word, Excel, PowerPoint), Outlook, ERP system (Exact Online) en CRM-systeem (ZOHO);
 • Je hebt technische affiniteit is een pré;
 • Je bent een teamspeler en werkt graag samen met je collega’s;
 • Je woont binnen een straal van 30 km van Delft;
 • De functie is parttime (24-32 uur) in te vullen, met een goede verdeling over de week.

Wat kan je van ons verwachten

Een uitdagende baan bij een informeel bedrijf. We zijn een hecht en jong team van 18 mensen. We werken hard, onszelf uitdagend om de beste te zijn in wat we doen. Daarom hechten we waarde aan en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. We vinden het leuk om plezier met elkaar te hebben. Je kan regelmatige teamuitjes verwachten, gezellige lunches en de mogelijkheid om te sporten tijdens werkuren. Zoveel mogelijk vers fruit in de kantoor fruitmand vinden we ook heerlijk. Daarnaast bieden we een goed salaris en een pensioensregeling.

Interesse?

Ben jij de persoon die perfect past in ons team en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te sturen naar Inge Stuivenbelt hr@vpinstruments.com. Screening is onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.