Online technisch schrijver handleidingen gezocht!

 In Career, Featured on homepage

(For English, click here.)

Studeer jij nog en ben je vaardig om technische documenten om te zetten in duidelijke taal, visuals en video? Wil je bijverdienen bij een internationaal en innovatief bedrijf met hightech producten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent dan de aangewezen persoon om onze technische handleidingen om te zetten naar een online trainingsplatform, de VP Academy.

Taakomschrijving

Je zorgt ervoor dat alle technische instructies in heldere en begrijpelijke taal, namelijk technisch Engels, in de online omgeving worden overgezet. Je vult de instructies aan met begeleidende foto’s en  schematische afbeeldingen. Daarnaast ontwikkel je ook videomateriaal met instructies. Hierbij ben je medeverantwoordelijk voor het maken van draaiboeken, teksten, het schieten van beeldmateriaal en het maken van de uiteindelijke video’s in Adobe Premiere.

Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken, je volledig te verdiepen in een technisch product en om in begrijpelijke taal te schrijven. Je bent onderdeel van het marketing team, maar werkt ook samen met R&D en sales.

Wat bieden wij:

Een leuke uitdagende functie voor 1 dag in de week met veel zelfstandigheid en eigen invulling. Jouw werktijden zijn flexibel en prima met je studie te combineren. Je krijgt de ruimte om veel te leren. Iedereen staat open voor een gesprek, waardoor jij de nodige verdieping krijgt in onze producten om de handleiding zo compleet mogelijk te krijgen. Daarbij krijg je de benodigde ondersteuning en begeleiding om al het materiaal te creëren. Je komt in een leuk team bij VPInstruments met meerdere bedrijfsuitjes per jaar. En je bouwt op deze manier aan je CV met relevante werkervaring.

Voorwaarden:

  • Je volgt een HBO of WO studie met technische affiniteit.
  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Het is een pre als je ervaring hebt met software voor DTP en filmbewerking, als Photoshop, Indesign en Adobe Premiere.
  • Beheerst de Engelse taal in schrijven
  • Je bent 1 dag in de week beschikbaar.

Je herkent jezelf in de volgende kernwaarden:

  • Verantwoordelijk
  • Betrokken
  • Ambitieus
  • Eerlijk
  • Doorzetter

Over VPInstruments

VPInstruments helpt industriële productiebedrijven om inzicht te krijgen in hun energieverbruik. Waarom? Omdat wereldwijd heel veel energie wordt verspild. En dat vinden wij zonde. Dankzij onze oplossingen weten onze klanten waar energie wordt verspild, zodat ze doelgericht kunnen besparen.

Geïnteresseerd? Mail ons je C.V. en motivatiebrief. Heb je vragen bel or email gerust. Onze contact gegevens:

015-2131580 (vraag naar Cynthia of Pascal) / groeien@vpinstruments.com

Recent Posts
0
China
There are no products
VPFlowScope ProbeCompressed air savings potential