Career, Featured on homepage, News & articles

Vacature: Medewerker Productie (m/v)

VPInstruments zoekt een Medewerker Productie (m/v)

Medewerker Productie (m/v)

24+ uur per week

Jouw functie

Omdat VPInstruments als bedrijf hard groeit, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons komt helpen met expeditie werkzaamheden en assemblage van onze producten. Daarnaast kunnen er nog andere taken bij komen waaronder het kalibreren van de sensoren, onderhoud aan de productiemachines en het repareren van retour gestuurde producten. Je mag altijd meedenken over de mogelijkheden om de productieprocessen verder te optimaliseren. Zo help je, samen met alle collega’s, om de productieafdeling op een steeds professioneler niveau te brengen. Ofwel, een functie met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en de kans je verder te ontwikkelen en te specialiseren.

Persoonlijke eigenschappen

Je kunt nauwkeurig werken en bent niet snel afgeleid. Je bent kritisch over kwaliteit en kunt goed het overzicht bewaren zodat je zelfstandig volgens aangereikte werkinstructies je werk kunt verrichten. Je bent trots als producten foutloos en op tijd uit je handen komen.
Daarnaast ben je stressbestendig en heb je geen last van tijdsdruk. Ook ben je betrokken bij het bedrijf en de collega’s waarmee je samenwerkt omdat je het leuk vindt om in een groeiend bedrijf mee te bouwen aan verdere groei.

Functie eisen

Algemene functie eisen:

  • Affiniteit met (meet)techniek
  • Beheersing van Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je kan goed omgaan met computersystemen en software (Microsoft Office)
  • Technische MBO opleiding of vergelijkbaar is een pré
  • Ervaring met ERP systemen is een pré
  • Ervaring in een productieomgeving is een pré

De arbeidsvoorwaarden zijn minimaal marktconform.
De functie is beschikbaar voor in ieder geval 24 uur per week maar kan uitgebreid worden naar 40 uur per week.

Het bedrijf

VPInstruments is een snelgroeiend bedrijf dat sinds 1999 actief en gevestigd is in Delft en levert meetapparatuur voor flow, druk en temperatuur voor perslucht en industriële gassen. Hiernaast leveren wij energiemanagementsystemen voor industriële klanten, met als doel om energie en kosten te besparen. VPInstruments ontwikkelt, produceert (deels uitbesteed) en verkoopt deze oplossingen via een distributienetwerk in meer dan 70 landen en is daarmee een top-3 speler in de markt. Het bedrijf behoort tot de meest innovatieve bedrijven in de branche. Het team bestaat uit 21 mensen in vaste dienst, aangevuld met externe krachten. Het kleine, hechte kernteam is ambitieus, maar ook gezellig en informeel.
Niet voor niets zijn de kernwaarden binnen VPInstruments: betrokken, ambitieus, eerlijkheid, team spirit en doorzetten.

Contactpersoon

Heb je vragen of wil je op deze vacature reageren, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met Maarten Kornet, Operations Director, HR@vpinstruments.com.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.