E-library & News

En de Winnaar is…Celanese

Na een spannende en succesvolle campagne, zijn we verheugd om de winnaar van de VPInstruments Loterij voor een gratis maand inzicht in perslucht aan te kondigen. De gelukkige winnaar van deze prijs is niemand minder dan Celanese in Dordrecht! Celanese is een wereldwijde innovatieve leider op het gebied van technologie-gebaseerde materialen en oplossingen die de industrie transformeren.

Celanese geeft met hun deelnemen aan dat ze niet alleen streven naar operationele excellentie, maar ook waarde hechten aan duurzaamheid door het optimaliseren van hun persluchtsysteem. Met onze geavanceerde technologie zal Celanese in staat zijn om hun persluchtsysteem te analyseren. Dit zal hen helpen om onnodig energieverbruik te verminderen, onderhoudskosten te minimaliseren en de algehele productiviteit te verhogen. We zijn ervan overtuigd dat Celanese aanzienlijke voordelen zal halen uit deze prijs, en we kijken ernaar uit om hen te ondersteunen met inzicht in hun persluchtsysteem.

Namens het hele team van VPInstruments willen we Celanese van harte feliciteren met hun welverdiende prijs. We willen ook alle deelnemers bedanken voor hun inschrijving en hun toewijding tot het realiseren van energiebesparingen.

Meer weten over persluchtbesparingen?

Wil je meer weten over persluchtbesparingen? Lees dan hier hoe deze glasfabriek de betrouwbaarheid van de persluchtinstallatie en de perslucht levering aan het productieproces verbeterde. Mooie bijkomstigheid is dat de fabriek in een eerste verbeterstap al jaarlijks 150,000 Euro bespaart.